donderdag 26 september 2013

Post

Het waren een paar drukke dagen maar eindelijk is het weekend en heb ik weer eens tijd om hier te schrijven. Zoals bijna elke week was ook deze week niet zonder leuke post. Maandag verstuurde ik een envelop naar Djana met wie ik al een tijdje schrijf. Normaal doen we echt maar 2 kleine dingetjes bij de brief maar deze keer had ik zin om haar te verassen met wat meer dus hup aan het werk gegaan. Ik heb er een pompom in gedaan, daar word ik zelf ook altijd zo vrolijk van. Een zakje om gluhwijn te maken voor als de echte herfst begint. Ook wat bingo stenen gewoon omdat ze leuk zijn en wat leuke kartonnen letters uit het spel dat ik zaterdag in Uden kocht. Verder zelf briefpapier gemaakt en hier een lekker lange brief op getypt.



Van een andere vaste snailmail vriendin ontving ik leuke post met een Frans tintje omdat ze daar op vakantie was geweest. Ik vind het zo lief dat ze zelfs op vakantie eraan denkt om uit te kijken naar
wat leuks voor de snailmail. Ze had een mooi mapje gemaakt met daarin een aantal kaartjes van een Frans spelletje ( kan ik eindelijk Frans leren hihi ), een gave postkaart en hele mooie franse tags. Ben er erg blij mee en ga nu snel weer aan de slag om voor Esther wat te maken.











Via tante jannies postkamer ontving ik post van Monica. Dit was haar eerste snailmail maar ze had er echt werk van gemaakt. Het was een feestje om uit te pakken zeg. Dat heb ik dan ook gedaan met een lekker kopje thee erbij. Ze had allerlei leuke kaartjes erbij gedaan, een mooi hartje, zeep en ook bloembolletjes. Ik vind dat echt een super idee. Ben erg benieuwd wat er uit gaat komen.


4 opmerkingen:

  1. Wat ziet dat er allemaal super gezellig uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk post, en leuk om de geopende versie van de onderste nu te zien!
    Liefs Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt dames. Ik ben ook dol op dat soort momentjes voor mezelf.

    BeantwoordenVerwijderen