zondag 22 september 2013

Doorzichtige post

Nou ja niet echt doorzichtig maar vandaag maakte ik een snailmail voor een vriendin van wie ik een hele tijd geleden ook onverwachts een snail kreeg.
In de laptop tas van mijn man zag ik laatst cd's zitten in een heel leuk plastic hoesje. Het leek op een envelop. Met mijn liefste glimlach heb ik er een van hem afgetroggelt en er post mee gemaakt. Van een pagina uit het boek wat ik gisteren kocht maakte ik een envelop die erin paste en weer daarin gingen allemaal leuke dingen en een gaaf kaartje van de hema. Toen de papieren envelop in de plastic envelop zat heb ik er wat gekleurde dingetjes in gedaan voor een leuk effect. Dezen zitten dus tussen het plasic en papier in. De sticker op de achterkant is trouwens ook van de hema.7 opmerkingen:

 1. Hey Majel,

  Via de volgers bij mij ontdekte ik jouw blog. Wat heb je een mooi en gevarieerd blog. Ik hou van je foto,s en natuurlijk geniet ik mee van de leuke post. Leuk om te ontdekken dat we zoveel gezamenlijke onderwerpen delen. Reden genoeg om je te volgen, we houden gewoon contact.

  groetjes van een mede RR-er, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Pauline,

  Bedankt voor je leuke berichtje. Ik ben ondertussen jou blog ook al aan het volgen. Super leuk om allemaal te lezen.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super ! Ik was je gaan volgen met bloglovin maar heb me hierboven ook gezellig aangemeld :-)
  Je brengt me op een idee met je doorzichtige hoesje, ik ben iets anders van plan bij m'n volgende snailmail... dat ik daar niet eerder aan heb gedacht... wha!
  Post maken en ontvangen is leuk hè ! Groetjes van Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sylvia,

   Post maken en krijgen is super leuk. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben benieuwd wat jij met een plastic hoesje gaat doen. Wellicht breng je mij weer op ideeen.

   Groetjes Majella

   Verwijderen
 4. Jaaa dit vind ik zo'n gaaf idee! Ga ik zeker een keer gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar hihi, iets zien en het inpikken om er post mee te maken. De envelop is ook prachtig. Dat boek is een mooie vondst. Ik ga hem eens online zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen