zondag 15 september 2013

Project life en nieuwe tape

Na al het snailmailen vond ik het wel weer eens tijd worden voor project life. Ik had net de foto's opgehaald die ik met de analoge camera gemaakt dus die kon ik daar mooi voor gebruiken.
We waren een paar weken geleden naar de kermis geweest en heb daar een boel foto's gemaakt. Dat leek me erg leuk voor project life. Het zijn een stuk of 12 foto's maar ben nu niet verder gekomen dan drie foto's waarvan ik 1 pagina gemaakt heb. Toen was mijn inspiratie op. Ik werk graag met neon kleuren op dit moment dus ook dit weer hierin terug laten komen.De snailmail voor Mieke (het doosje) is ondertussen aangekomen en volgens mij viel hij in de smaak.
Was wel benieuwd of het glazen buisje waar de brief in zat heel zou blijven, maar dit is allemaal goed gegaan gelukkig.

Gisteren nog even onverwachts de stad in geweest met mijn mannen en dan kan ik het niet laten omin ieder geval even langs de tiger en de xenos te gaan. Bij de tiger hadden ze leuke stickers en tape. 3 rolletjes voor een euro. Het is wel echt plakband (dat plastic spul) maar ik vond het printje zo leuk. Bij een raar rommelwinkeltjes vond ik gripzakjes voor 0.89 cent per pakje. In het pakje met kleine zakjes zaten er 100 en in het pakje met grotere zakjes zaten er 40. Nou daar kan ik voorlopig mee uit de voeten. Daarna naar de xenos omdat ik een tijdje terug op facebook een berichtje van Anne van viervandaag.blogspot.nl zag staan. Zij had bij de xenos allemaal leuke tapejes gekocht die ik ook wel wilde hebben. Uiteindelijk 1 pakje uitgekozen en hup naar de kassa. Daar stond heel leuk inpakpapier met snorren ( ik ben dol op die afbeelding) dus hup deze ook mee. Leuk om zakjes van te maken.
Hopelijk vanmiddag nog wat knutseltijd en dan is een productief weekend al weer afgelopen helaas.

1 opmerking:

  1. Wat een leuke post! En wat een goed idee voor je project. De inspiratie komt vast wel weer!

    BeantwoordenVerwijderen