zaterdag 21 september 2013

Leuk spul

Vanochtend las ik op het blog van friemelentinus.blogspot.com over een mega grote kringloop in Uden. Hmm daar ging mijn hartje sneller van kloppen dus hup manlief ontbijt op bed gegeven en hij vroeg meteen "oke naar welke kringloop wil je?" Hmm ben ik zo doorzichtig. Nou ja hij wilde wel dus hup de auto in en op naar Uden. Toen we daar aankwamen dacht ik even hmm is dit het tot ik binnen stapte. Mijn god wat een hoop spullen. Met de kinderen in mijn kielzog hup de winkel door. Eerst naar de spelletjes en daar een alfabet spel meegenomen. Het zijn gewoon een heule boel lettertjes. Leuk voor de snailmail. Daarna naar de boeken. Dat waren er mega veel echt super gaaf. Uiteindelijk maar 1 meegenomen maar ben er super blij mee. Er staan geweldige tekeningen in. Dat worden mooie enveloppen, tags en vast nog veel meer. Daarna nar servies gekeken. Ze hadden een boel maar niet wat ik leuk vind dus helaas. Ook nog even naar boven hoewel daar alleen maar kleding was. Daar waren we dus snel weer weg tot de jongste begon te piepen dat hij de trap niet af durfde. Net toen ik wilde zeggen dat ie toch echt zelf moest lopen viel mijn oog op een doek. Het is een franse kalender uit 1966. Ik vond hem meteen leuk dus hup mee. Dat gaat een geweldig gaaf kussen worden.
                          


Toen we thuis waren nadat we ook nog boodschappen in Duitsland gedaan hadden heb ik een snailmail afgemaakt voor iemand via tante jannies postkamer terwijl mijn man druk was met het maken van zijn eigen walnoten likeur. Jammer genoeg kunnen we pas over een maand of 2 proeven.
De snailmail is voor Zoe en ik heb voor haar een notitieboekje gemaakt, een stempel, stickers en wat kaartjes erbij gedaan in het snorrenzakje ( gemaakt van het inpakpapier vd xenos). Verder nog een pompom en wat bingo rondjes. Zoe als je dit leest ik hoop dat je het leuk vind.

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je ook naar Uden bent geweest! Ik kon helaas ook weinig servies vinden en dan met name de kopjes....maar het is echt een dagje uit daar! de walnotenlikeur ziet er super uit! Jammer dat je nog zo lang moet wachten om het te proeven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er wel wat meer van verwacht, of gehoopt. Toch mag ik niet klagen en drie leuke dingen gevonden. Bedankt voor de tip.

   Verwijderen
 2. Die walnotenlikeur ziet er gaaf uit!
  Ik heb je genomineerd voor een Liebster Award! Meer informatie kun je vinden op mijn blog.

  Liefs Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha wat leuk om te zien, dat vintage kalender doek hebben wij zien hangen boven aan de trap hè Lotte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ik even blij dat jullie m niet gekocht hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou wat lachen dat doosje lettertjes had ik in mijn handen maar had al 2 doosjes meer dat ik dacht oh zet maar terug vind iemand anders wel leuk???? En nu zie ik dat je hem hebt gekocht haha nou toch goed terecht gekomen, voor de snailmail...
  Er was een vrouwtje dat me al aankeek van wat ben jij aan het doen, dus ik vertelde haar over een blog hebben en snailmailen maar ja als je daar nog nooit van gehoord hebt dan kijken ze je aan van ja,ja...ik even uitgelegd wat het precies in hield en toen had ze zoiets van oh wat leuk, dan zal ik daar eens op gaan surfen op het web. Maar goed, ik dwaal af...je hebt weer leuke vondsten gevonden helemaal super.

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha echt? Dat is ook toevallig. Nou ben blij dat jij m hebt laten liggen want ik ben er blij mee.
   Het uitleggen wat snailmail is blijft hier ook altijd lastig. Meestal laat ik wat foto's zien dan is het makkelijker te begrijpen.

   Verwijderen