maandag 17 maart 2014

verstuurd en ontvangen

Jeej zomaar weer 3 leuke enveloppen in mijn brievenbus. 2 van snail vriendinnen en 1 van de flow. Ik won namelijk een leuk notitieboekje. Wat een leuke en onverwachte verassing. Dit soort acties houden ze wel vaker, hoe leuk is het dat de mensen van www.flow.nl zo enthousiast al dat moois met ons delen.

Deze snail ontving ik van Djana. Een lief klein pakketje met lekkere thee en een fijne brief om te lezen.

Van Mischa ontving ik een super gave groene snail. Vooral het zelfgemaakte tasje met de sleutelhanger vind ik echt super gaaf. Nu alleen nog een doel voor het mooie tasje vinden....
Al een aantal keer was ik de envelope punch board tegen gekomen en elke keer weer zat ik te twijfelen om m te kopen. Ik probeer namelijk zoveel mogelijk zelf te maken zonder allerlei machines ( dat vind ik  gewoon wat minder leuk). Echter bedacht ik me hoeveel tijd het zou schelen om zo makkelijk enveloppen te maken dus bestelde ik er toch maar 1. Via google kwam ik erachter dat hij bij www.scrobby.nl het goedkoopste is. Ik had al eerder wat bij hun besteld en ze hebben zoveel leuks voor ook nog eens erg leuke prijzen. Het is echt een webbezoekje waard.


Zoals eerder beloofd hier nog de inhoudt van de snail die ik aan Esther stuurde. Een kraanvogel slinger, een dress up doll, een goud gekleurde paarden sleutelhanger, zilveren stickers en wat mooie papiertjes en kaartjes.

3 opmerkingen:

  1. Nog nooit gehoord van zo'n envelope punch board! Hoe werkt dat dan...?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier kan je zien hoe het werkt. Het is echt super makkelijk:http://youtu.be/JzokPixtpko

      Verwijderen