zaterdag 1 maart 2014

Boekenfestijn

Al een aantal keer las ik berichten over het boekenfestijn en wat voor geweldige koopjes men daar had gedaan. Elke keer nam ik me voor om te gaan kijken maar toch kwam het er maar niet van. Vorige week las ik op het blog van de postfabriek een bericht over het boekenfestijn met een heleboel foto's erbij. Wauw wat zag dat er gaaf uit zeg!! Daar wilde ik nou toch ook wel een keer heen dus hup een vriendin opgetrommeld en s'avonds gingen we op weg. Eerst even naar de mac en toen door naar Nieuwegein. Ik had complete gaos verwacht maar het was super rustig. Eerst keken we even bij de boeken maar al snel stonden we op de hobby afdeling. Daar begonnen we al snel ons mandje vol te laden, we bleven er maar dingen ingooien want ach het is zo goedkoop. Toen we alles gezien hadden beslosten we toch maar even te kijken wat we hadden. Gelukkig maar want van bijna de helft dacht ik  hmm toch niet zo leuk dus hup terug gelegd. Het was erg leuk en als ik kan ga ik zeker binnenkort weer een keer.


Ik had de koopjes smaak tepakken dus de volgende dag nog naar een rommelmarkt geweest hier in het dorp. Het was niet groot maar ben blij met mijn aankopen....Ik maakte daarna dit schilderijtje (herken je de haarspeld als haakje?).
Op snail gebied blijft het hier rustig. Ik merk dat ik het belangrijk vind om wat ik maak dat met alle liefde en aandacht te doen. Dit kost echter wel een hoop tijd dus veel word er niet meer verstuurd tegenwoordig. Wel kreeg ik een mooie snail van Esmeralda, echt super gaaf was ie zeg!!

Ik maakte een snail af voor Esther en deze gaat vandaag op de post dus kan m nog niet showen.


1 opmerking: