vrijdag 30 mei 2014

weinig post

Nou op postgebied ligt het hier een beetje stil. Er word niet meer zoveel verstuurd en dan natuurlijk ook niet ontvangen. Mijn zin is een beetje weg. Niet alleen in post versturen maar in alles wat creatief is. Het is zo druk in mijn hoofd dat er voor creativiteit geen plek meer lijkt te zijn.
Wat ik de laatste tijd wel weer wat meer oppak is werken in mijn art journal. Gewoon lekker kliederen en weer wegleggen. Lekker langzaam bezig zijn.
Wel had een van mijn snailmail maatjes echt een snail van mij tegoed ( het ligt eigenlijk al veel te lang) en heb ik deze afgemaakt. Nu nog een leuke verpakking en het kan verstuurd gaan worden. Ook maakte ik een aantal weken terug deze post voor Esther:Ook ontving ik natuurlijk mijn 10 dingen snail terug. Wat zijn er leuke dingen mee gemaakt zeg!! Ben er super blij mee.


Omdat we druk aan het verbouwen zijn en mijn knutselzolder nu echt eraan lijkt te komen maakte ik alvast een mooi memo bord met klemmetjes die ik van iemand heb gekregen via de snailmail facebook pagina. Deze kan mooi ter inspiratie op mijn bureau staan vol met mooie dingen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten