donderdag 24 juli 2014

geheime boekenpost

Al een hele tijd ben ik erg geïntrigeerd door van die boeken die gewoon boeken lijken maar eigenlijk een geheime opbergplek zijn. In films zag ik het regelmatig maar ook op pinterest kwam ik het tegen. Daarom besloot ik een geheime boeken snailmail voor Esther te maken. Dus hup naar de kringloop en daar vond ik een perfect boek er voor. Niet te dik en in het juiste thema. Ik had me namelijk nu echt een keer voorgenomen om een thema snail te maken. Het was moeilijk maar ik vind het gelukt. Toen het uitsnijden van het vak. Dat was wel even moeilijk maar na een nieuw mesje gepakt te hebben ging het een stuk vlotter. Ik ben erg benieuwd naar haar reactie.Ook maakte ik voor een paar augustus jarigen een verjaardagskaart. Aangezien ik nog in de natuurmodus zat werden het kaarten met vissen ( ok en met mijn nieuwe verslaving wiebelogen).

Vorige week was het weer zover, het was de week van de nijmeegse vierdaagse. Op de eerste dag komen ze altijd langs onze straat en hebben we er een gewoonte van gemaakt om rond 5.30 al langs de kant van de weg te staan om tot een uur of 9 iedereen aan te moedigen. Elk jaar krijgen de kinderen heel veel leuks zoals stickers en speltjes. Nou hadden de oudste en ik vorig jaar al bedacht dat we ook eens iets terug wilden geven aan al die wandelaars. Nou is iets geven aan alle wandelaars niet  haalbaar maar we besloten voor 50 mensen iets te maken. Het werden zelf geschilderde kaartjes met een gelukspoppetje eraan en achterop stond ons adres. De reactie van de ontvangers was erg leuk, maar nog leuker was het toen we van die lopers kaartjes ontvingen. Echt super leuk voor de kinderen en ook ik vond het stiekem wel erg leuk ;-). Tot nu toe hebben ze 3 kaarten gehad met de post maar wie weet volgt er nog wat meer...1 opmerking:

 1. Hoi Majel!

  Ik kreeg deze morgen een leuke snailmail via Tante Jannie!
  Waarvoor dank, bijzonder mooi!
  Nu wil ik heel graag een briefje terugsturen maar ik heb je adres niet?! Misschien ben je in al je creativiteit ook vergeten je unieke code te vermelden? Zodat ik op de website kan registreren dat ik een leuke snail van je ontvangen heb? Anders kom jij niet terug in het bestand (daarvoor moet ik je dus eerst registreren) en dat zou bijzonder jammer zijn..

  Gelukkig heb je je blog vermeld zodat het toch niet verloren gaat! :D

  Dus als het kan: stuur je even je adres en code door?
  Mag ook via mail: mariekedm001@gmail.com

  Veel liefs,

  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen