dinsdag 17 december 2013

Een eerste snailmail

Een hele tijd terug was ik op visite bij een vriendin en vroeg ze mij naar snailmail. Wat hielt het in en hoe doe je dat dan precies. Ik heb haar toen het een en ander verteld en beloofde haar ook eens leuke post te sturen. Het kwam er elke keer maar niet van maar gister avond ben ik er eens goed voor gaan zitten. Ik wilde een soort pakketje maken waar ze haar eerste leuke post mee zou kunnen maken. Ik heb het pakketje gevult met heel veel soorten stickers, mooie touwtjes,postzegels, spelkaartjes, zelf versierde kaartjes, zelfgemaakte enveloppen, een pen, veren prikkers gemaakt van washitape en 2 soorten thee. Ik ben erg benieuwd wat ze er van vind.


Een tijdje terug maakte ik verjaardagspost voor Dorine. Ze heeft hem ondertussen opengemaakt dus kan ik hier de inhoudt laten zien. Volgens mij vond ze hem leuk.


Ook maakte ik post voor Esther van wie ik een mooie vogel snail kreeg:
Als het goed is ontvangt ze mijn post vandaag. Ik probeerde een beetje een kerstgevoel aan te houden maar ben niet zo goed in iets in thema maken.Voor Esther maakte ik ook een pompom slinger, zelf gevouwen sterren en een doillie kerstbal net zoals bij Dorine. Verder nog mooie stickers.

Natuurlijk zijn daar dan ook nog de advent cadeautjes die ik elke ochtend open mag maken. Helaas ben ik al over de helft want hier kan ik best aan wennen :-) .
Hier een overzichtje van de laatste paar dagen.
Mischa:


Van Franka:2 opmerkingen: