zondag 3 november 2013

Wax seal en Rommelmarkt

Vandaag heb ik manlief maar eens uit de rommel van de verbouwing gesleurd om naar een rommelmarkt te gaan. Altijd als we naar zo'n markt gaan word ik een beetje overweldigd door de drukte en alles wat er te zien is. Voor mijn gevoel kom ik minstens acht paar ogen tekort. Maar goed we beginnen braaf bij het begin en er stonden echt geweldig leuke kraampjes. Echter waren dit geen mensen die van hun rommel af moesten maar mensen die er volgens mij van moeten leven. We waren dus al halverwege de 550 kramen zonder iets leuks voor een leuke prijs te hebben gevonden. Gelukkig werd mijn geduld beloond en was daar opeens een rommelkraampje met een heleboel spelletjes. Daar vond ik een erg mooi lottospel en een vlinder kwartet. Echt super mooie plaatjes en dat samen voor 2 euro.
Daarna nog een mooi boek van Rien Poortvliet voor 2,50 gescoord voor oa enveloppen. Ben er helemaal mee in mijn sas.

Gister werd er ook nog een pakketje uit China voor mij bezorgt. Ik wilde namelijk zo' n zegelstempel
en hier in nederland kon ik niet vinden wat ik zocht voor een schappelijke prijs.
Nou ik moet zeggen het valt me absoluut niet tegen en ga zeker nog eens wat andere kleuren wax en een andere stempel bestellen.
Toen ik vandaag 2 stempels had gemaakt voor iemand en deze mooi had ingepakt kon ik het dan ook niet laten de zegelstempel hiervoor te gebruiken.
4 opmerkingen:

 1. Soms kunnen ze er nog best een prijskaartje aan hangen bij 'rommel' maar je geduld is beloond. Leuk is dat die wax zegelsstempel.
  Fijne zondag
  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou inderdaad soms verbaas ik me er echt over wat mensen nog voor bepaalde dingen vragen.
   Leuk is de wax zegel he. Ben er ook super blij mee.
   Jij ook nog een fijne avond.

   Verwijderen
 2. Heerlijke vondsten, dat lottospel heb ik ook. Ik heb een zwak voor mooie plaatjes, ik kan geen spel laten liggen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed om te horen dat ik niet de enige ben met zo'n verslaving ;-)

   Verwijderen